Crime and Security

Gunmen abduct college of education provost in Benue

Unknown gunmen kill nine soldiers in Zamfara village

Unknown gunmen have abducted the Provost of the College of Education, Katsina Ala, Mr Tsavwua Gborigyo.

The spokesman of the Benue State police command , DSP Catherine Anene, confirmed the incident to the media on Monday in Makurdi.

Anene disclosed that the provost was abducted during the weekend.

She said that the provost was kidnapped at Ihugh in Vandiekya on his way back from a burial.

The spokesman said no contact had been established yet with the kidnappers and appealed to the public to assist the police with any information that would lead to the rescue of the provost. 

Comment With Facebook

Comments (54)

  1. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

  2. hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again very soon..

  3. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.

  4. Heya just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

Comment here